Friday, September 17, 2010

Juadah rumah terbuka 2012





"Rendang" adalah makanan tradisional bagi orang-orang Melayu. Bagi rakyat Malaysia "Rendang" juga tidak asing bagi mereka. "Rendang" ada berbagai jenis dan rasa. Ada Rendang Daging Lembu, Kambing, Ayam dan lain-lain. Masyarakat Melayu di negeri-negeri dalam Malaysia ada "Rendang" masing-masing mengikut cita rasa mereka.

Bagi masyarakat seperti Indonesia, Singapura, Brunei, Thailand dan negara-negara yang rakyatnya berketurunan Melayu, juga ada masakan "Rendang" mengikut citarasa mereka. Begitulah halnya tentang Rendang. "RENDANG TOK" pula hanya terdapat di negeri Perak. Bagi masyarakat Melayu negeri Perak, sebut sahaja "RENDANG TOK" mereka semua tahu, walaupun cara masakannya berbeza-beza mengikut cara atau citarasa mereka

"Rendang" is a traditional food for the Malays. "Rendang" have a variety of types and taste. It's include Beef Rendang, Mutton Rendang , Chicken Rendang and others exotic meat such as rabbit and deer. For people such as Indonesia, Singapore, Brunei, Thailand and the countries of Malay origins, they also have special dishes "Rendang" according to their tastes.

Such as others Rendang. "Rendang Tok" is only available in the state of Perak,in Malaysia by mentioned only "Rendang Tok" they all know, despite how different of cooking methods and according to their personal taste.

Our Special Product for Hari Raya 2012 -
(August - September)

Produk : Rendang Tok Arnab
Berat : 500 gram
Harga : RM 45
Minimum Order : 5 Kilogram

Produk : Rendang Arnab
Berat : 1 kilogram
Harga : RM 45
Minimum Order : 5 Kilogram

Produk : Daging Arnab Golek Madu
Berat : 1.0 kilogram - 1.3 kilogram
Harga : RM 45 (Per kg)
Minimum Order : 5 Kilogram

Produk : Satey goreng arnab
Berat : 1 cucuk
Harga : RM 1.80
Minimum Order : 100 Cucuk

Tempahan dibuka sekarang sehingga 30 September 2012.

# 5 % untuk kos penghantaran.
# Sila buat tempahan 7 hari awal sebelum penghantaran.

Tawaran Istimewa dari Beruas Agrofarm, hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Mr Rahman 019 - 2043250 /

0 comments:

Post a Comment